top of page

"Почини и Предай" 3 - ден 1

ПРЕДАЙ теглото си чрез хваление

Посред нощ Павел и Сила се молеха и славеха Бога, а затворниците ги слушаха. Внезапно стана голям трус, така че основите на тъмницата се разклатиха. Веднага всички врати се отвориха и оковите на всички паднаха. Деяние 16:25-26

Спомняте ли си историята на Павел и Сила, когато бяха хвърлени в тъмницата (линк към нея)? Те бяха затворници, но затвора не можеше да ги спре да хвалят Бог. Както хвалеха Бог, вратите на затвора се отвориха и те бяха свободни.

Дами, Исус ни предизвиква да спрем да живеем като затворници на нашите страхове, болка, грехове, рани, угорчение и провалени взаимоотношения.

ПРЕДАЙ всичко днес. Освободи се. Време е за живот в свобода.

Нека не минава още един ден, в който не се чувстваш напълно обичана. Бог те обича! Нека не минава още един ден, в който се чувстваш уморена и победена. Исус дойде, за ни даде мир и за да ни освободи!

Господ може да използва стресът или неразположението, в което се намираш да те приближи по-близо до Него, още днес! Също както мускулет, който заяква като двига повече тегло, така и Бог използва обстоятелствата, за да укрепи твоята вяра.

Така че днес, ние не само предаваме теглото си на Исус, но можем и да се възрадваме в това, че имаме Бог, който се грижи за нас.

Пей на Исус, пей за Него. Пусни любимото си хваление и се ПРЕДАЙ на Бог. Книгата Псалми ни подканва да пеем на Бог отново и отново. Не пропускай невероятните неща, които Бог може да извърши в твоя живот, когато ти Го хвалиш. Когато ние се концентрираме върху Бог вместо върху нашите проблеми, можем най-силно да изпитаме Неговия мир, пълнота и сила.

Търси мира! Търси свободата! Хвали Бог!

Въпрос за тихото време:

Помисли как всекидневно може да отделяш време за хваление. Концентрирай се върху Бог, когато слушаш или пееш песните. ПРЕДАВАЙ проблемите си на Него и получавай Неговия мир. ПОЧИНИ в Него.

Photo Credit: https://d9nqqwcssctr8.cloudfront.net/wp-content/uploads/2015/10/08043553/top-10-worshipdevotionals-header.jpg

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page