top of page

"Почини и Предай" 3 - седмица 3

Единствено чрез познаването и получаването на Божията любов можем да ПОЧИНЕМ и ПРЕДАДЕМ нашето тегло на Него. Ако не вярваш в това, че си обичана безусловно, то тогава ще се чувстваш сякаш трябва да работиш допълнително, за да заслужиш милостта Му. Няма никога да чувстваш, че ти самата си достатъчна и това ще ти попречи да му предадеш напълно своето тегло.

Изучаването миналата седмица ни помогна да видим, че Господ ни обича дълбоко. Той не търси ‘перфектното поведение’, а задълбочена връзка с теб. Той не иска да се срещате за два часа в неделя, а иска отношения, които се градят всеки ден.

Готова ли си да живееш по този начин? Да живееш така, че Исус да е с теб всяка стъпка от твоя път, така че Той да го осветява, а ти да следваш?

Понякога се чувствам най-близко до Исус, когато слушам (или пея) хвалебствени песни. Хвалението повдига нашия дух и ни доближава до Бог. Затова и тази седмичното предизвикателство е всеки ден да отделяме време за хваление. Пейте или слушайте хваление всеки ден тази седмица. Потопете се в това тайнство всеки ден, било то сутрин, докато се оправяте да излезете, вечер преди да легнете, по път за работа, под душа или докато сте в кухнята.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page