top of page

Начало!

Привет, Дами!

Това официално е първият пост на Добро утро, Дами!

Много съм развълнувана и щастлива, че една идея, която беше посята отдавна в сърцето ми, започва да се реализира.

Искам набързо да ви запозная с идеята на блога и ФБ групата, а именно – общение между дами, които търсят отговори на въпроси свързани с Бог, с вярата; витруално кафе за дами, които желаят подкрепа и малко структура в четенето и изучаването на Библията; място за споделяне на мнения и задаване на въпроси.

Аз самата имам нужда от повече постояннство в това да отварям Словото и да се замислям върху Него, защото така опознавам Бог и това ме доближава до Него. Ежедневието е забързано и графика ни се променят бързо, затова смятам, че една виртуална платформа като тази ще даде свобода във формата времето и мястото на изучаване. Надявам се, също, да създаде едни добри дискусии, в които да откием отговори на някои наши въпроси. Най-много от всичко се надявам да създадем една приятелска обстановка, в която да растем интелектуално и духовно.

Относно структурата на изучаване, ще процедирам по следния начин. Паралелно с американската версия на блога и другите 8 интернационални версии, ще разглеждаме по една книга от Библията. Всеки делничен ден, ще ви окуражам да прочитаме по една глава от актуалната книга и ще споделям някои разсъжения или въпроси, които изникват. Ще се опитвам да разнообразявам с интересни материали и графики.

Вашето участие е много важно! Може да бъдете активни участници чрез коментари, въпроси или отговори, може само да четете постовете всеки ден или веднъж в седмицата, стига това, което правите да ви носи удовлетворение. Ако имате приятелки, които биха се интересували от тази инициатива, моля поканете ги в ФБ групата или им споделете линк към блога! Колкото повече, толкова повече :) ...по-добре :)

Започваме на 1ви февруари с книгата на Йов от Стария Завет!

С вас по пътя към Него,

Ели

Намерете 10 минутки на ден за чаша ароматно кае или чай и духовно израстване!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page